Ik heb de Share Cordless Vacuüm with Anti Hair-Wrap nu zo'n vier weken in gebruik. In het begin moest ik erg wennen aan de robuustheid. De stofzuiger zit eigenlijk tussen een normale grote stofzuiger en een soort grote kruimeldief in qua gewicht. Ik vind het persoonlijk niet een lichtgewicht. De zuigkracht is enorm. Wat handig is; op een digitaal schermpje zie je hoeveel power de stofzuiger nog heeft. Er zitten ook verschillende functies op. Als je namelijk op een gladde vloer stofzuigert, dan kun je kiezen voor harde ondergrond, maar je kunt ook kiezen voor het zuigen van tapijt. Om de trap te stofzuigen, vind ik de stofzuiger te zwaar en te lomp. Je kunt niet gemakkelijk in de hoekjes komen. Je hebt hiervoor wel speciale opzetstukken, maar deze gebruik ik niet. Wel fijn; draadloos. Deze stofzuiger heeft lampjes, wat ik een beetje overbodig vind. Ik stofzuig zo ie zo niet in het donker. De pluspunten van deze stofzuiger zijn de draadloosheid, de power die erin zit. Je krijgt twee accu's, dus je hebt altijd een volle bij de hand, je kunt hem gemakkelijk wegzetten, overal, want hij hoeft niet in een houder opgeborgen te worden. De minpunten zijn voor mij: de shark is behoorlijk zwaar, je pakt hem toch niet zo snel als een lichtgewicht draadloze stofzuiger. Als ik alleen het mondstuk nodig heb, zonder stang, dan mis ik een langer buisje, waardoor je niet goed in de hoeken kunt stofzuigen. De trap is ook lastig om met de Share te doen. Al met al vind ik het een prettige stofzuiger, maar zou het nog fijner zijn als je hem zonder stang ook gemakkelijk kunt gebruiken (zonder dat je met verlengbuisjes moet werken).
Pluspunten
- Zeer krachtig
- twee accu's, waardoor er altijd eentje vol is
- je kunt hem los plaatsen waar je maar wilt
Minpunten
- zonder stang werkt de share niet fijn
- behoorlijk zwaar in gewicht